Ένωση Ξενοδόχων Κω:Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αρχιφύλακα Μάμμη Βασίλειο

Κοινωνια Παρασκευή, 14η Αυγούστου 2015
Ένωση Ξενοδόχων Κω:Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αρχιφύλακα Μάμμη Βασίλειο

Προς:

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, κ. Ιωάννη Πανούση

Κοιν.:

Αργηγείο Ελληνικής Αστυνομίας- Γραφείο Αρχηγού

Αστυνομική Διεύθυνση ΚΩ
ΜΜΕ

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε όλοι τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι αστυνομικοί στην Κω, και ειδικά του τμήματος αλλοδαπών, καθώς μόλις 9 άτομα καλούνται να αντιμετωπίσουν και να εξυπηρετήσουν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που συγκεντρώνονται καθημερινά έξω από το τμήμα ασταμάτητα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η καθυστέρηση διεκπεραίωσης της ταυτοποίησής τους με την απαιτούμενη διαδικασία είναι κάτι που ασφαλώς δημιουργεί εκνευρισμό, αντιδράσεις και σε πολλές περιπτώσεις τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα αλλά και η υγεία των αστυνομικών και των οικογενειών τους.

Για τους λόγους αυτούς αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον αρχιφύλακα Μάμμη Βασίλειο που ετέθη σε διαθεσιμότητα, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως μεμονωμένο το οποίο συνέβη υπό επικίνδυνες συνθήκες εργασίας.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη δυναμική παρέμβαση σε μια γενικότερη προσπάθεια ελάφρυνσης του νησιού της Κω από τους πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες που έχουν «εγκλωβιστεί» εδώ.

Συνεχίζουμε βέβαια να εκφράζουμε την ανησυχία μας όταν καθημερινά οι αφίξεις μεταναστών είναι εκατοντάδες και προσμένουμε, μεταξύ άλλων και σε μια μονιμότερη ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης της Κω.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
20 °C
Τετάρτη, 29 Απριλίου 12:48ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency