Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από το λιμεναρχείο της Καλύμνου, όταν περίπου 200 μετανάστες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ότι δεν τους έχουν δοθεί έως σήμερα τα έγγραφά τους, ώστε να μπορέσουν να μεταβούν στον Πειραιά.
Οι αρχές ενημέρωσαν τους μετανάστες ότι το θέμα είναι γραφειοκρατικό και ότι σύντομα θα υπάρξει λύση στο πρόβλημά τους.
Τα πνεύματα στη συνέχεια ηρέμησαν και οι μετανάστες αποχώρησαν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Γ.Σ. Εύδαμος Κω συγχαίρει τις αθλήτριές του που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους 37ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου.
Η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 10:00, με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυλίου «Ο Απελλής» ανακοινώνει την έναρξη των χορευτικών του τμημάτων και προσκαλεί στον αγιασμό την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου
Σε στάση εργασίας και απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στην Κω προχωρά η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας