Έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό ο Ιπποκράτης,αφού τα κορίτσια του Μάκη Κανενόπουλου έχασαν στο σημερινό παιχνίδι με 51-44 απ'τον ΠΑΣ Γιάννενα.Ο Ιπποκράτης έκανε καλό ξεκίνημα και το ημίχρονο έληξε 24-24 αλλά στον τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ Γιάννενα εκμεταλλεύτηκε την κούραση της ομάδας και αφού πήρε πρόβαδισμα (33-39) στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε τελικά να φτάσει στην νίκη.
Αύριο ο Ιπποκράτης θα αντιμετωπίσει τον Θησέα Παναγιούδας και την Παρασκεύη θα αγωνιστεί με τον Απόλλων Πατρών με την νικήτρια ομάδα να περιμένει κενή θέση (αν προκύψει) για να ανέβει στην Α2.
Ιπποκράτης (Κανενόπουλος- Δανελλάκη): Πατμίου 3(1), Θεοδώρου 9(1), Τασσοπούλου 17(1), Παπαδοπούλου 7(1), Καλλέργη 6, Σαράγια 2, Σβύνου, Γούναρη, Δρεττάκη
ΠΑΣ Γιάννενα: Δασκαλοπούλου 19(1), Ντόκου 8(1), Τσακτσίρα 2, Καρπόνη, Ζέρβα 15, Γράψα, Κουντουρά 7.
giafkasports.gr
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.ΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας Κω ανακοίνωσε επίσημα, μέσω του kosnews24, ο συμπολίτης μας Γιώργος Ζήρας, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του ταμία της τοπικής οργάνωσης.
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Ανακοίνωση της Δημοτική Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Κω.
Τα 8α Διογένεια πλησιάζουν και η Κως ετοιμάζεται, για όγδοη φορά, να κινηθεί σε ρυθμούς παράδοσης και Ποντιακού πολιτισμού από τις 12 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2025!