Όραμα: Επιστρατεύθηκε ακόμα και ο εκ παραδρομής αντιδήμαρχος κος Κρητικός

Πολιτικη Πέμπτη, 4η Ιουνίου 2015
Όραμα: Επιστρατεύθηκε ακόμα και ο εκ παραδρομής αντιδήμαρχος κος Κρητικός

Επιστρατεύθηκε ακόμα και ο εκ παραδρομής αντιδήμαρχος κος Κρητικός...

Με ύβρεις και ανυπόστατες κατηγορίες κατά της «μικρής ομάδας» του Οράματος (άραγε γιατί το φοβάστε τόσο αφού το θεωρείτε μικρό;) και στον συνήθη ρόλο του κομπάρσου ο κος Κρητικός προσπαθεί να αμβλύνει τα πολιτικά εγκλήματα του Δημάρχου του.

Προφανώς κ. Κρητικέ τα συγκλονιστικά καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί από τον κ. Δήμαρχο δεν σας επέτρεψαν χθες να παραστείτε στη συνάντηση όπου 4 διαφορετικοί άνθρωποι από έναν πολιτικό χώρο σας συνέστησαν το αυτονόητο: ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ, θέτοντάς σας παράλληλα προ των ευθυνών σας.

Είναι ξεκάθαρο κ. Κρητικέ ποιος προδίδει, με την άκαμπτη και ανάλγητη στάση του, ως πραγματικός ΕΦΙΑΛΤΗΣ το νησί μας και ποιος καταστρέφει το τουριστικό οικοδόμημα που οι συμπατριώτες μας με κόπους πάσχισαν να θεμελιώσουν.

Σήμερα ο Δήμαρχος πανηγυρίζει πάνω στα συντρίμμια της τουριστικής εικόνας του νησιού μας. Το κόστος της αλαζονείας σας που το πληρώνουν οι Κώοι πολίτες και όχι εσείς κ. Κρητικέ και ο Δήμαρχός σας είναι συγκεκριμένο και μετρήσιμο.

Δεκάδες αρνητικά δημοσιεύματα στο διεθνή τύπο με τεράστιο αντίκτυπο για την εικόνα του νησιού σε μία ήδη προβληματική σεζόν.

Τουλάχιστον δύο χιλιάδες πεντακόσιες (2.500) διανυκτερεύσεις χαμένες από ακυρώσεις λόγο του μεταναστευτικού όπως ανέφερε, χθες, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων.

Πως θα αναπληρωθούν τα χαμένα έσοδα από την αγορά; Θα τα βάλετε εσείς και ο Δήμαρχος από την τσέπη σας μήπως;

Μετά λοιπόν το μεγαλοπρεπές άδειασμα του Δημάρχου σας από Κυβέρνηση (και αφού υπονομεύσατε τις φιλότιμες προσπάθειες του κου Καματερού) και Αξιωματική Αντιπολίτευση ο μοναδικός χώρος που έχει απομείνει να χειροκροτεί τις ασυνάρτητες κραυγές σας, που δήθεν υπερασπίζονται τα συμφέροντα και την ασφάλεια της Κω είναι κάπου εκεί στα άκρα δεξιά...

Το Όραμα κατάθεσε μία ξεκάθαρα ολοκληρωμένη και στοιχειοθετημένη πρόταση που δίνει λύση στο πρόβλημα και ήταν αυτό που εγκαίρως ζήτησε να μπει το θέμα του μεταναστευτικού ζητήματος στο δημοτικό συμβούλιο.

Η πολιτική ανυπαρξία της δημοτικής αρχής και των υπερεκτιμημένων στελεχών της εξαντλείται στην αντιπαράθεση με το ΌΡΑΜΑ.

Αυτή η αντιπαράθεση, η αλαζονεία της εξουσίας, και τα γεμάτα ταμεία που παραλάβατε είναι που σας «κρατάνε» λίγο ακόμα. Είναι ζήτημα χρόνου, να εμπεδώσουν οι πολίτες τα προεκλογικά σας ψεύδη και την πολλά υποσχόμενη αλλαγή του κου Κυρίτση την οποία ο ίδιος επικαλέστηκε.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Συνεχίστε να διαλύετε το σύμπαν για να κυριαρχήσετε στο χάος. Συνεχίστε να επιμένετε στον «διακτινισμό» και πολίτες της Κω θα σας τον ανταποδώσουν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-20-195458.png
Κως: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό με αφορμή την επίσκεψη Πλεύρη

Οι κάτοικοι του Πυλίου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο μπάσκετ Ζηπαρίου, την ώρα των εγκαινίων του νέου θόλου από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

ieromnimon-giorgos.webp
Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων: Η έκρυθμη κατάσταση της Γαλλίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα δημιουργεί έντονους προβληματισμούς

Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία και οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα αναδεικνύουν την ανάγκη για ουσιαστικό διάλογο, καθώς η διαχείριση της κατάστασης δεν μπορεί να περιορίζεται αποκλειστικά στην αστυνομική παρέμβαση, σημειώνει ο Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων.

nd-kw.webp
Νέα Δημοκρατία Κω: Άλλο η πολιτική ιδιότητα και άλλο η άποψη ενός γονέα!

Για υποκρισία κάνει λόγο η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, τονίζοντας πως μια προσωπική τοποθέτηση μητέρας δεν μπορεί να βαφτίζεται κυβερνητική παρέμβαση

xlk_5270.jpg
Πρόσθετα μέτρα για τη στήριξη των αλιέων προτείνει ο Μάνος Κόνσολας

Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προτείνει μια νέα δέσμη μέτρων για τη στήριξη των Ελλήνων αλιέων και της αλιευτικής δραστηριότητας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 12:04ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας