ΘΕΜΑ : ‘’ Συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κω για την εξιχνίαση της ληστείας σε επιχείρηση του νησιού και τη σύλληψη των ληστών’’
Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
‘’ Οφείλουμε την ελάχιστη ηθική ανταμοιβή και αναγνώριση στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω, που εξιχνίασε τη ληστεία σε επιχείρηση του νησιού και προχώρησε στη σύλληψη των ληστών.
Τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Πολύ περισσότερο όταν είναι γνωστό ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Κω, όχι μόνο είναι από τις πλέον υποστελεχωμένες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά έχει επιφορτιστεί και με ένα πολύ δύσκολο έργο, τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος.
Η επιτυχία αυτή των αστυνομικών μας ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών του νησιού μας.
Είναι κάτι που το χρειαζόμαστε αυτή την εποχή.’’
''Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν''.
''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.
Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.
Η 25χρονη εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει δέμα με κάνναβη - Κατασχέθηκαν 327 γραμμ. κάνναβης, 920 ευρώ κ.α.