Β. Υψηλάντης: Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α αποτελεί εκχώρηση Ενωσιακού κεκτημένου

Πολιτικη Σάββατο, 30η Μαΐου 2015
Β. Υψηλάντης: Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α αποτελεί εκχώρηση Ενωσιακού κεκτημένου

Βασίλης Α. Υψηλάντης : " Η κυοφορούμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά του Αιγαίουαποτελεί εκχώρηση Ενωσιακού κεκτημένου, που έχει αναγνωριστεί στη χώρα μας με Κοινοτική Οδηγία "

Ο τ. βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετείχε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, στην Πλατεία Κύπρου και στο Δημαρχείο της Ρόδου, κατά της κυοφορούμενης κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης κατά την παρέμβασή του και με δηλώσεις του επεσήμανε ότι η "τυχόν αλλαγή του καθεστώτος του Φ.Π.Α στα νησιά, θα αποτελέσει εκχώρηση Ενωσιακού κεκτημένου, που έχει αναγνωριστεί στη χώρα μας με Κοινοτική Οδηγία (άρθρο 120 της Οδηγίας 2006/112/ΕΚ του Συμβουλίου της 28ης Νοεμβρίου 2006)" και συνέχισε " αυτό που κατακτήσαμε και με κόπο διατηρήσαμε, σε μερικό αντιστάθμισμα των αρνητικών συνεπειών του τεράστιου μεταφορικού κόστους προς τα νησιά, ο ΣΥΡΙΖΑ το παραδίδει, δίχως να σκέπτονται τις συνέπειες. Κάθε δυσμενές μέτρο, με τη βελτίωση της κατάστασης, μπορεί να καταργηθεί! Πώς όμως θα ζητήσεις, από 27 Κράτη Μέλη, να σου επαναχορηγήσουν κάτι, που ό ίδιος εκχώρησες; Δυστυχώς, σύρονται από τη "μη διαπραγμάτευση" και από τον αριστερό- λαϊκιστικό ναρκισσισμό τους, που τώρα πλέον είναι εμφανής, σε βεβιασμένο κλείσιμο της συμφωνίας. Πληρώνοντας το κόστος της καθυστέρησης και δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα στην οικονομία μας....".

Σε τούτη την πραγματικότητα καλείται η κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αποσύρει την πρόταση αυτή. "Όπως εμείς, με έσχατη απειλή την παραίτηση, αποτρέψαμε τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, το ίδιο οφείλουν να πράξουν ρητά σήμερα όλοι οι αιρετοί, όλων των νησιών μας. Ιδιαίτερα τώρα που ομολογείται ότι αυτή έχει αποφασιστεί."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-20-195458.png
Κως: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό με αφορμή την επίσκεψη Πλεύρη

Οι κάτοικοι του Πυλίου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο μπάσκετ Ζηπαρίου, την ώρα των εγκαινίων του νέου θόλου από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

ieromnimon-giorgos.webp
Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων: Η έκρυθμη κατάσταση της Γαλλίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα δημιουργεί έντονους προβληματισμούς

Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία και οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα αναδεικνύουν την ανάγκη για ουσιαστικό διάλογο, καθώς η διαχείριση της κατάστασης δεν μπορεί να περιορίζεται αποκλειστικά στην αστυνομική παρέμβαση, σημειώνει ο Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων.

nd-kw.webp
Νέα Δημοκρατία Κω: Άλλο η πολιτική ιδιότητα και άλλο η άποψη ενός γονέα!

Για υποκρισία κάνει λόγο η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, τονίζοντας πως μια προσωπική τοποθέτηση μητέρας δεν μπορεί να βαφτίζεται κυβερνητική παρέμβαση

xlk_5270.jpg
Πρόσθετα μέτρα για τη στήριξη των αλιέων προτείνει ο Μάνος Κόνσολας

Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προτείνει μια νέα δέσμη μέτρων για τη στήριξη των Ελλήνων αλιέων και της αλιευτικής δραστηριότητας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 12:07ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας