ΘΕΜΑ : ‘’ Σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί’’
Με τον Πρόεδρο κ.Κίννα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Κω, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεννόησης , συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης.
Ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί για τις επικείμενες παρεμβάσεις του Δήμου στις πιάτσες των ταξί, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.
Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε μια σειρά θεμάτων, όπως:
-Η πάταξη του φαινομένου της άγρας πελατών.
-Η επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στο αεροδρόμιο και στα χωριά.
-Ο ανοιχτός διαγωνισμός για την ενοικίαση των τουριστικών τρένων του Δήμου Κω.
Ο κ.Κυρίτσης τόνισε ότι κάθε κυκλοφοριακή αλλαγή ή παρέμβαση θα γίνεται μετά από διάλογο και δημόσια διαβούλευση με τους φορείς αλλά και τους ιδιοκτήτες ταξί και τους επαγγελματίες.
Παράλληλα εξήρε την κίνηση του Συνδέσμου των ιδιοκτητών ταξί να προχωρήσουν στην αγορά ειδικού οχήματος για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ, χαρακτηρίζοντας την ως κίνηση κοινωνικής ευθύνης.
Σε δήλωση του, για τη συνάντηση με το Σύνδεσμο των Ιδιοκτητών Ταξί, ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης αναφέρει:
‘’Νέα Αρχή σημαίνει όλοι και όλα από την αρχή. Διάλογος και συνεννόηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Συμφωνήσαμε σε όλα σχεδόν τα θέματα με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου των Ιδιοκτητών Ταξί, τους οποίους θεωρούμε ως κοινωνικό εταίρο του Δήμου.
Χαίρομαι γιατί όλοι αντιλαμβάνονται ότι η δημοτική συγκοινωνία και τα ταξί δεν είναι ανταγωνιστικά μέσα μεταφοράς και το ένα μέσο συμπληρώνει το άλλο.
Το να υπάρχει δημοτική συγκοινωνία στο αεροδρόμιο και στα χωριά , αποτελεί προστιθέμενη αξία για το νησί μας. Συνδέεται με το έργο της εξυπηρέτησης πολιτών και επισκεπτών.’’
Οι κάτοικοι του Πυλίου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο μπάσκετ Ζηπαρίου, την ώρα των εγκαινίων του νέου θόλου από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου
Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία και οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα αναδεικνύουν την ανάγκη για ουσιαστικό διάλογο, καθώς η διαχείριση της κατάστασης δεν μπορεί να περιορίζεται αποκλειστικά στην αστυνομική παρέμβαση, σημειώνει ο Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων.
Για υποκρισία κάνει λόγο η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, τονίζοντας πως μια προσωπική τοποθέτηση μητέρας δεν μπορεί να βαφτίζεται κυβερνητική παρέμβαση
Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προτείνει μια νέα δέσμη μέτρων για τη στήριξη των Ελλήνων αλιέων και της αλιευτικής δραστηριότητας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας