Διεθνές Συνέδριο για τον Αειφόρο Τουρισμό στην Κω, 1-3 Μαΐου,με ομιλήτρια την Υπουργό Τουρισμού

Κοινωνια Τετάρτη, 15η Απριλίου 2015
Διεθνές Συνέδριο για τον Αειφόρο Τουρισμό στην Κω, 1-3 Μαΐου,με ομιλήτρια την Υπουργό Τουρισμού

Διεθνές Συνέδριο για τον Αειφόρο Τουρισμό στην Κω, 1-3 Μαΐου

Στην Κω πραγματοποιείται το τριήμερο της Πρωτομαγιάς (1-3/5) μεγάλο Διεθνές Συνέδριο για τον Αειφόρο Τουρισμό που οργανώνουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και 5 Διεθνείς Οργανισμοί Τουρισμού, με εξέχοντες ομιλητές, στο οποίο θα μιλήσει η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, καθώς και πολλοί Έλληνες και ξένοι αξιωματούχοι, ξενοδόχοι, επαγγελματίες του τουρισμού, πανεπιστημιακοί, κ.ά.

Το Συνέδριο οργανώνεται από το ΕυρωπαϊκόΚέντροΑριστείαςτουΠανεπιστημίουΑθηνών (ΜονάδαΕυρωπαϊκούΤουρισμού) και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Α. Ανδρεάδης, οι Περιφερειάρχες Ν. Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος,, Κρήτης Σ. Αρναουτάκης, και Β. Αιγαίου Χ. Καλογήρου, o Πρόεδρος της TURSABBasaranUlusoy, ο Αντιπρόεδρος της AegeanΕυτ. Βασιλάκης, ο Διοικητής της ΥΠΑ Δ. Κούκης, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Α. Λοΐζου, εκπρόσωποι της IntercontinentalHotelsGroup, του InternationalAirportAssociation, της EasyJet, του HATTA, κ.ά.

Θα συμμετάσχουν επίσης οι βουλευτές Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, Μάνος Κόνσολας και Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης, πρώην υπουργοί και ΓΓ του ΕΟΤ, Eνώσεις ξενοδόχων, κ.ά.

Κεντρικά θέματα του Συνεδρίου θα είναι τα φλέγοντα ζητήματα του all-inclusive, οι αεροπορικές συνδέσεις στο Αιγαίο, ο ιατρικός τουρισμός, οι επενδύσεις στον τουρισμό, καθώς και τα κοινωνικά μέσα στον τουρισμό (με τον διεθνούς φήμης καθηγητή στην Αγγλία, Δ. Μπούχαλη), το ζήτημα της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης, η διαχείριση κρίσεων, η προσβασιμότητα, ο αειφόρος τουρισμός στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, κ.ά.

Ως προς το κόστος συμμετοχής, προβλέπονται ειδικές τιμές για τους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού (μέλη ΣΕΤΕ, ΞΕΕ, ΠΟΞ, Ενώσεων Ξενοδόχων, κλπ) καθώς και για φοιτητές. Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας από την Κω παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία. Αναλυτικές πληροφορίες και αίτηση εγγραφής στο www.kostourismconferences.com.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
33 °C
Παρασκευή, 4 Ιουλίου 4:09ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency