Τα είπαν Υψηλάντης - Κουντουρά για τα θέματα τουρισμού της Δωδεκανήσου

Πολιτικη Δευτέρα, 6η Απριλίου 2015
Τα είπαν Υψηλάντης - Κουντουρά για τα θέματα τουρισμού της Δωδεκανήσου

Συνάντηση του τ. Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά για τα θέματα τουρισμού της Δωδεκανήσου. – Έμφαση δόθηκε στο θέμα της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουριστικού αθλητισμού.

06.04.2015

Την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε σήμερα και είχε συνεργασία ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης.
Κατά την συζήτηση ο κ. Υψηλάντης έθεσε τις παραμέτρους που δημιουργεί η απώλεια σημαντικού μέρους τουριστών από την Ρωσία και θέματα τουριστικής εκπαίδευσης.
Ιδιαίτερη έμφαση ο κ. Υψηλάντης έδωσε στα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση της κρουαζιέρας στα νησιά μας και ιδιαίτερα προς τη Ρόδο η οποία έχει σημαντικές απώλειες, καθώς επίσης για ενέργειες που άπτονται στον θαλάσσιο τουριστικό αθλητισμό.
Ο τ. Βουλευτής ανέλυσε την μεγάλη ωφέλεια που θα έχει η χώρα μας με την ουσιαστική οργάνωση ενός νομοθετικού πλαισίου που θα ρυθμίζει τα θέματα του θαλάσσιου τουριστικού αθλητισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 3:45ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency