«Άργησε τρεις μήνες η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να αντιδράσει».
Σας αποστέλλουμε σχόλιο του βουλευτή Νεκτάριου Σαντορινιού που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από τη δημοσίευση της πρόσκλησης για την κοινή και έκτατη συνεδρίαση Π.Σ. και ΠΕΔ με θέμα τους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά.
«Καλωσορίζω την αυριανή κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και της ΠΕΔ, μόνο που ΆΡΓΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. Έπρεπε να είχε συγκληθεί την ημέρα που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε ήδη συμφωνήσει την κατάργηση των ειδικών συντελεστών ΦΠΑ και την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ των ξενοδοχείων με το email Χαρδούβελη.
Αλήθεια τότε δεν υπήρχαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις της κυβέρνησης και σήμερα κινητοποιούνται δυο θεσμοί με ανώνυμες διαρροές;»
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:20:30
Από τις 06:00 έως τις 08:00!
Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.
Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).