Την παραίτηση του τοπικού συμβούλου Κω της παράταξης ΚΩΣ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ, Δημήτρη Κώστογλου, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω ο επικεφαλής της παράταξης Αριστοτέλης Α. Παυλίδης.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο κ. Κώστογλου υπέβαλε την παραίτηση του(παραμένει κανονικά στέλεχος της παράταξης) καθώς δεν μπορούσε να συμμετάσχει στα τοπικά συμβούλια.Για τον λόγο αυτό ο κ. Παυλίδης τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει ένας καλύτερος προγραμματισμός τόσο των τοπικών συμβουλίων όσο και των Δημοτικών Συμβουλίων έτσι ώστε να προγραμματίζουν και οι σύμβουλοι τις υποχρεώσεις τους,μάλιστα ο κ. Παυλίδης πρότεινε τα συμβούλια να ορίζονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κάθε μήνα.
Οι κάτοικοι του Πυλίου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο μπάσκετ Ζηπαρίου, την ώρα των εγκαινίων του νέου θόλου από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου
Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία και οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα αναδεικνύουν την ανάγκη για ουσιαστικό διάλογο, καθώς η διαχείριση της κατάστασης δεν μπορεί να περιορίζεται αποκλειστικά στην αστυνομική παρέμβαση, σημειώνει ο Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων.
Για υποκρισία κάνει λόγο η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, τονίζοντας πως μια προσωπική τοποθέτηση μητέρας δεν μπορεί να βαφτίζεται κυβερνητική παρέμβαση
Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προτείνει μια νέα δέσμη μέτρων για τη στήριξη των Ελλήνων αλιέων και της αλιευτικής δραστηριότητας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας