Απόστολος Παπανικολάου: Συναντήσαμε εμπόδια, αλλά πλέον είμαστε δυνατοί

Αθλητικα Σάββατο, 7η Μαρτίου 2015
Απόστολος Παπανικολάου: Συναντήσαμε εμπόδια, αλλά πλέον είμαστε δυνατοί

Ο Απόστολος Παπανικολάου, δάσκαλος του Αετού Κω μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για τις δυσκολίες που συνάντησε όταν ανέλαβε την σχολή ενώ τονίζει πως οι συμμετοχές σε event έχουν περιοριστεί καθώς δεν γίνονται διοργανώσεις στο νησί.

«Ο Σύλλογος υπάρχει 20 χρόνια και έχει διανύσει μίλια επιτυχιών. Ο δάσκαλος Πάτροκλος Μακρής είχε αρχικά την σχολή και μετά ανέλαβα εγώ. Ο κ. Μακρής είναι ενεργός ακόμη και μας στηρίζει», τόνισε αρχικά ο προπονητής Καράτε ενώ αναφέρθηκε και στα εμπόδια που συνάντησε. «Συνάντησα εμπόδια από άλλους δάσκαλος και μαθητές που ήθελα να αναλάβουν εκείνοι την σχολή. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση», είπε ο Παπανικολάου που έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια. «Τελικά τα καταφέραμε. Μας έχει δώσει ο δήμος Κω αίθουσα πολεμικών τεχνών κι ευχαριστούμε που μας εξυπηρετεί. Σε περίοδο οικονομικής κρίσης δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη δικό μας χώρο για να καλύψουμε όλες τις ώρες με μαθήματα Καράτε και Ju Jitsu. Ο στόχος μας είναι να βρούμε τον δικό μας χώρο. Άλλωστε είμαστε μία σχολή με παγκόσμια αναγνώριση σε αυτά τα στυλ αλλά και στο Brazilian Ju Jitsu». Καταλήγοντας ο Παπανικολάου μίλησε για την έλλειψη συμμετοχής σε event.

«Δεν γίνονται πολλά event στο νησί και δεν υπάρχουν χρήματα να ταξιδεύουμε συνέχεια. Ευτυχώς υπάρχουν χορηγοί που μας στηρίζουν και τους ευχαριστώ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους».

1538723 1403990143180274 931043689 n

fightsports.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
aade-1280x591.jpg
Τέλος εποχής για το ΣΔΟΕ - Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ, τι θα γίνει με το προσωπικό

Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.

stighmiotipo-othonis-2025-06-21-081115.png
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ μεταξύ Κω και Bodrum

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10,2 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Κω.

astynomia.jpg
Απίστευτο περιστατικό στην Κανάρη - Μεθυσμένος οδηγός μπήκε αντίθετα στο ρεύμα

Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Σάββατο, 21 Ιουνίου 10:56ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency