
Μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καρδάμαινας, ενημερώθηκε για την ανατροπή του σκάφους «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» Λ. Κω 203, λόγω μετατόπισης βάρους, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή «ΟΡΜΟΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ» νήσου Κω και σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, με αποτέλεσμα την πτώση των τεσσάρων (04) αλλοδαπών επιβαινόντων στη θάλασσα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Τ/Χ «ΕΙΡΗΝΗ» Τ. Κω 81, το οποίο τους περισυνέλεξε, καλά στην υγεία τους και ρυμούλκησε το «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» με ασφάλεια στο λιμάνι «ΚΑΜΑΡΙΟΥ».
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας