Όραμα: Τα σοβαρά ζητήματα του τόπου λύνονται με διάλογο και όχι με δελτία τύπου

Πολιτικη Πέμπτη, 19η Φεβρουαρίου 2015
Όραμα: Τα σοβαρά ζητήματα του τόπου λύνονται με διάλογο και όχι με δελτία τύπου

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Δήμαρχε, εξέθεσαν με τις τοποθετήσεις τους την αγωνία τους για το μείζον ζήτημα του ΔΗΦΟΔΩ που απασχολεί ολόκληρη την κοινωνία και δυσχεραίνει το έργο και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου μας.

Ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τη θέση ή ακόμα και την ένταση με την οποία εκφράστηκαν οι εκπρόσωποι των χιλιάδων επαγγελματιών του νησιού μας, ο Δήμαρχος οφείλει με νηφαλιότητα να συζητήσει μαζί τους και όχι να τους νουθετεί και να τους προσάπτει χαρακτηρισμούς μέσω δελτίων τύπου.
Πολύ γρήγορα κ. Κυρίτση ξεχάσατε τα περίφημα προεκλογικά 5 σίγμα.
Για το θέμα του ΔΗΦΟΔΩ δυστυχώς έχετε επιδείξει μία άκρως ύποπτη στάση αρνούμενος να φέρετε το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως σας είχαμε ζητήσει.
Πάγια θέση της παράταξής μας είναι η διαβούλευση με τους επαγγελματικούς φορείς και την κυβέρνηση ώστε να βρεθεί η φόρμουλα που θα διατηρεί τον μοναδικό φόρο που επιστρέφει αυτούσιος στους πολίτες της Κω και της Δωδεκανήσου χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνει τις ληστρικές διατάξεις που οδήγησαν τους επαγγελματίες στην ακραία στάση της κατάργησης του φόρου.
Επαναφέρουμε την πρότασή μας ώστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τον ΔΗΦΟΔΩ και παρουσία των εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων του νησιού μας να καταλήξουμε σε μία κοινά αποδεκτή πρόταση την οποία ενωμένοι θα διεκδικήσουμε από τη νέα κυβέρνηση.
Ευελπιστούμε ότι δεν θα αρνηθείτε για ακόμα μία φορά να καθίσετε στο τραπέζι του δημοκρατικού διαλόγου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-20-195458.png
Κως: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό με αφορμή την επίσκεψη Πλεύρη

Οι κάτοικοι του Πυλίου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο μπάσκετ Ζηπαρίου, την ώρα των εγκαινίων του νέου θόλου από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

ieromnimon-giorgos.webp
Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων: Η έκρυθμη κατάσταση της Γαλλίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα δημιουργεί έντονους προβληματισμούς

Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία και οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα αναδεικνύουν την ανάγκη για ουσιαστικό διάλογο, καθώς η διαχείριση της κατάστασης δεν μπορεί να περιορίζεται αποκλειστικά στην αστυνομική παρέμβαση, σημειώνει ο Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων.

nd-kw.webp
Νέα Δημοκρατία Κω: Άλλο η πολιτική ιδιότητα και άλλο η άποψη ενός γονέα!

Για υποκρισία κάνει λόγο η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, τονίζοντας πως μια προσωπική τοποθέτηση μητέρας δεν μπορεί να βαφτίζεται κυβερνητική παρέμβαση

xlk_5270.jpg
Πρόσθετα μέτρα για τη στήριξη των αλιέων προτείνει ο Μάνος Κόνσολας

Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προτείνει μια νέα δέσμη μέτρων για τη στήριξη των Ελλήνων αλιέων και της αλιευτικής δραστηριότητας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 4:45ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας