Κατασχέθηκαν πάνω από -150- γραμμάρια κοκαΐνης
Συνελήφθη χθες (8.2.2015) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, μια 32χρονη υπήκοος Ουκρανίας κατηγορούμενη για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης).
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη δυο υπηκόους Αλβανίας και δυο ημεδαπούς, από τους οποίους (ημεδαπούς) ο ένας, ηλικίας 45 ετών, ταυτοποιήθηκε και προσήχθη, αλλά δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, χθες το απόγευμα ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στη 32χρονη, κατά την άφιξη της στη Ρόδο με πλοίο από Πειραιά, βρέθηκαν στην κατοχή της μεταξύ άλλων:
• Επιμελώς κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης βάρους 157,6 γραμμαρίων
• Αποδείξεις-αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτήριων
Όπως εξακριβώθηκε, η δράστιδα ενεργώντας κατ' εντολή Αλβανού, παρέλαβε τις ναρκωτικές ουσίες από ομοεθνή του στην Αθήνα και τις μετέφερε στη Ρόδο προκειμένου να τις παραδώσει σε ημεδαπό με σκοπό την παραπέρα διακίνησή τους σε τοξικομανείς.
Επιπλέον, από την αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης προέκυψε ότι η 32χρονη είχε πραγματοποιήσει από το Δεκέμβριο του 2014 άλλες τρεις παρόμοιες μεταφορές ναρκωτικών στο νησί.
Η συλληφθείσα, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε, θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Από λάθος εκτίμηση στη ρύθμιση των παραμέτρων που απαιτούνται για την ορθή χάραξη, εκ μέρους του χειριστή της εργολήπτριας εταιρείας, παρουσιάστηκαν παρεκκλίσεις σε σημεία του οδοστρώματος, σε ότι αφορά τη διατήρηση σταθερού άξονα και πλάγιων γραμμών οριοθέτησης του πλάτους της οδού.
''Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν''.
''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.
Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.