Η δήλωση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Πολιτικη Δευτέρα, 26η Ιανουαρίου 2015
Η δήλωση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για το εκλογικό αποτέλεσμα
Δήλωση Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σχετικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2015, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

Κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας είναι η εκλογική διαδικασία. Οι Έλληνες πολίτες έκαναν τις επιλογές τους δίνοντας ένα πολύ καθαρό αποτέλεσμα, το οποίο αποτύπωσε και ενσωμάτωσε την μακρά περίοδο ύφεσης, την υψηλή ανεργία και την οικονομική πίεση που υπέστη ο ελληνικός λαός.
Συγχαίρουμε τους νέους βουλευτές και απλώνουμε χέρι συνεργασίας, για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις μεγάλες προκλήσεις των καιρών. Δεν έχω καμία απολύτως αγωνία και καμία αμφιβολία για την ποιότητα της συνεργασίας που θα έχουμε, αφού κοινός στόχος είναι η πρόοδος και η ευημερία των νησιών μας.
Όλοι μαζί, εμείς και οι εννέα νέοι βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, θα σχηματίσουμε μια μεγάλη ομάδα . Η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη για όλους, γιατί τα προβλήματα είναι εδώ και ο κόσμος δεν δίνει περίοδο χάριτος σε κανένα. Με πνεύμα συνεργασίας που προϋποθέτει τη διάθεση να δουλέψεις μέσα σε ένα πλαίσιο κοινής συνισταμένης, η πόρτα της Περιφέρειας θα είναι ανοιχτή. Σε πρώτη προτεραιότητα θέτω την έναρξη του νέου ΕΣΠΑ καθώς είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν, για να «ξεκλειδώσει» η χρηματοδότηση. Από την επόμενη μέρα έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και θα την κάνουμε μαζί με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές.
Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, εργάστηκαν πολύ σκληρά όλες αυτές τις ημέρες για να διεξαχθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία σε όλα τα εκλογικά τμήματα Κυκλάδων και Δωδεκανήσου διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των συμπολιτών μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-20-195458.png
Κως: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό με αφορμή την επίσκεψη Πλεύρη

Οι κάτοικοι του Πυλίου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο μπάσκετ Ζηπαρίου, την ώρα των εγκαινίων του νέου θόλου από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

ieromnimon-giorgos.webp
Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων: Η έκρυθμη κατάσταση της Γαλλίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα δημιουργεί έντονους προβληματισμούς

Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία και οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα αναδεικνύουν την ανάγκη για ουσιαστικό διάλογο, καθώς η διαχείριση της κατάστασης δεν μπορεί να περιορίζεται αποκλειστικά στην αστυνομική παρέμβαση, σημειώνει ο Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων.

nd-kw.webp
Νέα Δημοκρατία Κω: Άλλο η πολιτική ιδιότητα και άλλο η άποψη ενός γονέα!

Για υποκρισία κάνει λόγο η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, τονίζοντας πως μια προσωπική τοποθέτηση μητέρας δεν μπορεί να βαφτίζεται κυβερνητική παρέμβαση

xlk_5270.jpg
Πρόσθετα μέτρα για τη στήριξη των αλιέων προτείνει ο Μάνος Κόνσολας

Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προτείνει μια νέα δέσμη μέτρων για τη στήριξη των Ελλήνων αλιέων και της αλιευτικής δραστηριότητας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 6:01ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας