Με αφορμή ερωτήματα πολιτών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ.Κόκκινος ενημερώνει ότι η ψηφοφορία και στα 327 εκλογικά τμήματα της Δωδεκανήσου διεξάγεται με ομαλότητα μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες που αποστέλλεται το δελτίο τύπου.
Τα ψηφοδέλτια και το εκλογικό υλικό είναι σε επάρκεια και τα όποια μικροπροβλήματα στελέχωσης των εφορευτικών επιτροπών ( λόγω κωλύματος που παρουσίασαν κάποια από τα ορισθέντα μέλη τους και δεν προσήλθαν ) αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία και αντικαταστάθηκαν άμεσα .
Τέλος στο νησί της Ψερίμου όπου η κακοκαιρία και η θαλασσοταραχή εμπόδισε την πρόσδεση του σκάφους που μετέφερε τον δικαστικό αντιπρόσωπο από την Κάλυμνο τις πρώτες πρωινές ώρες , αυτό κατέστη τελικά δυνατό με δεύτερη προσπάθεια περίπου στις 9 το πρωί με αποτέλεσμα οι τριάντα δύο (32) εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι του ακριτικού νησιού να μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα .
Υπενθυμίζουμε ότι παραμένει σε επαγρύπνηση και σε « επιφυλακή» το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , το οποίο θα συγκεντρώσει και θα ενημερώσει το Υπουργείο Εσωτερικών και το σύνολο των πολιτών για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης .
Τέλος επισημαίνεται ότι η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 07.00 π.μ. και ολοκληρώνεται στις 19.00 μ.μ.
• Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ.Κόκκινος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το απόγευμα στο 2ο εκλογικό διαμέρισμα Ρόδου – Παιδαγωγική Ακαδημία .
Εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίους και καλή και δημιουργική θητεία στους βουλευτές που θα εκλεγούν .
Οι κάτοικοι του Πυλίου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο μπάσκετ Ζηπαρίου, την ώρα των εγκαινίων του νέου θόλου από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου
Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία και οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα αναδεικνύουν την ανάγκη για ουσιαστικό διάλογο, καθώς η διαχείριση της κατάστασης δεν μπορεί να περιορίζεται αποκλειστικά στην αστυνομική παρέμβαση, σημειώνει ο Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων.
Για υποκρισία κάνει λόγο η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, τονίζοντας πως μια προσωπική τοποθέτηση μητέρας δεν μπορεί να βαφτίζεται κυβερνητική παρέμβαση
Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προτείνει μια νέα δέσμη μέτρων για τη στήριξη των Ελλήνων αλιέων και της αλιευτικής δραστηριότητας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας