Χαιρετισμούς έστειλε ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Παρευρέθηκαν επίσης ο θεματικός υγείας ΝΟΔΕ κ. Τσέρκης, ο τ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Σάββας Καραταπάνης, ο πρ. τομεάρχης πολιτικού Σχεδιασμού κ. Μ. Λουλούς οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Διμέλης (και μέλος Δ.Σ. ΔΑΚΕ) και ο Μαχραμάς Μιχάλης πρώην δημοτικός σύμβουλος.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΑΚΕ καθηγητών ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης, καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.
''Πολλές επιχειρήσεις και οργανισμοί συμμετέχουν με δικές τους ομάδες, ενισχύοντας το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων τους''.
«Στόχος μας είναι η πιο δίκαιη αγορά εργασίας που να εξυπηρετεί τους εργαζόμενους, ιδίως τους γονείς, αλλά και τις ανάγκες των επιχειρήσεων, δήλωσε η υπουργός εργασίας Νίκη Κεραμέως κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου