Την περιοδεία του στην Κω συνεχίζει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης όπου σήμερα επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Κω – Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, τον Δήμαρχο Κω κ. Γιώργο Κυρίτση, τον Έπαρχο κ. Γιώργο Χαλκιδιό, τον Αστυνομικό Διευθυντή της Β' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Λιανδράκη, καθώς επίσης και άλλες υπηρεσίες του νησιού.
Κατά τις επισκέψεις αυτές είχε την δυνατότητα να συζητήσει για τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο της Κω, καθώς επίσης και να ανταλλάξει απόψεις με υπαλλήλους των υπηρεσιών αυτών.
Ο κ. Υψηλάντης είχε την ευκαιρία να έρθει σε επικοινωνία με πολίτες της πόλης της Κω, οι οποίοι ανέδειξαν την συνέπεια αλλά και το ήθος που προέβαλε ο Βουλευτής τα δυόμιση χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, δηλώνοντάς του την στήριξη και την συμπαράστασή τους.


Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Κω στις 3 Νοεμβρίου καλεί το Εργατικό Κέντρο, διεκδικώντας αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας και στελέχωση των δομών του νησιού με μόνιμο προσωπικό
Οι κάτοικοι του Πυλίου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο μπάσκετ Ζηπαρίου, την ώρα των εγκαινίων του νέου θόλου από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου
Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία και οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα αναδεικνύουν την ανάγκη για ουσιαστικό διάλογο, καθώς η διαχείριση της κατάστασης δεν μπορεί να περιορίζεται αποκλειστικά στην αστυνομική παρέμβαση, σημειώνει ο Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων.
Για υποκρισία κάνει λόγο η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, τονίζοντας πως μια προσωπική τοποθέτηση μητέρας δεν μπορεί να βαφτίζεται κυβερνητική παρέμβαση
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας