Αλλαγή χρόνου με το άνοιγμα σαμπάνιας 12 λίτρων Laurent - Perrier έκανε το Spitaki (παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτο & βίντεο)
Είναι η πρώτη φορά που έγινε παραγγελία για σαμπάνια 12 λίτρων στα Δωδεκάνησα και ο ιδιοκτήτης του Bar-Restaurant Spitaki,Νίκος, θέλοντας να γιορτάσει με ένα ξεχωριστό τρόπο τον ερχομό του καινούργιου χρόνου κέρασε όλους τους πελάτες του μαγαζιού.
Η σαμπάνια έρεε άφθονη αλλά δεν τελείωνε ποτέ...
Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο!!
''Πολλές επιχειρήσεις και οργανισμοί συμμετέχουν με δικές τους ομάδες, ενισχύοντας το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων τους''.
«Στόχος μας είναι η πιο δίκαιη αγορά εργασίας που να εξυπηρετεί τους εργαζόμενους, ιδίως τους γονείς, αλλά και τις ανάγκες των επιχειρήσεων, δήλωσε η υπουργός εργασίας Νίκη Κεραμέως κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου