«Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη ανατροπή που περιμένει ο Ελληνικός λαός, έγινε.
Η συγκυβέρνηση που λεηλάτησε την κοινωνία, αποτελεί παρελθόν!
Οι εκλογές που έρχονται θα σηματοδοτήσουν την πολιτική και κοινωνική ανατροπή που έχει ανάγκη η χώρα.
Είναι καιρός να υπάρξει επιτέλους άνεμος προοδευτικής αλλαγής, να ξεφύγουμε από το τέλμα λιτότητας και αποσύνθεσης που μας οδήγησαν οι μνημονιακές επιλογές της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Για να προχωρήσει ένα σχέδιο για την ανανέωση της δημοκρατίας, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, να ενδυναμωθεί η εθνική αξιοπρέπεια. Σε αυτή την ιστορική συγκυρία, ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται το σημείο αναφοράς, αποτελεί την μοναδική εναλλακτική πρόταση για τις δυνάμεις που αγωνίζονται για ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο στη βάση της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της ισοτιμίας.
Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Αυτό είναι το μήνυμα.
Το όραμα και η ελπίδα θα επικρατήσουν.
Ο λόγος πια στον κυρίαρχο λαό.»
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου και την αποσαφήνιση του χρονοδιαγράμματος ζητά ο κ. Γιάννης Πάππου, επισημαίνοντας τις επιπτώσεις στην επιχειρηματική δραστηριότητα από τις καθυστερήσεις
Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καλεί τους αντιπροσώπους στο Απολογιστικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στο νησί της Κω
Το ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας στη Ρόδο και των ευθυνών για τα έργα που καθυστερούν επαναφέρουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι νομαρχιακές επιτροπές του ΠΑΣΟΚ σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας