Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης μετά την άκαρπη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Στην ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών εξαπτερύγων του, αντιπαρατίθεται η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που επιδιώκει σταθερότητα και ανάπτυξη. Η πλειοψηφία αυτή με συνέπεια συμπαρατάσσεται στη δύναμη που εκφράζει την ελπίδα αυτή. Τη Νέα Δημοκρατία.
Προσωπικά και με συνοδοιπόρους τους Δωδεκανήσιους πατριώτες θα δώσουμε τον καλό αγώνα και θα νικήσουμε.»
Ανείπωτος ο πόνος μας, μα και βαθιά η περηφάνια για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αλκιβιάδη, για τον δικό μας Άνθρωπο.
Έκκληση του εκπαιδευτικού προς την πολιτεία να βρεθεί παιδί για να φοιτήσει στην Α’ τάξη του Δ.Σ. ώστε να μην έχει την τύχη του σχολείου των Αρκιών και κινδυνεύσει με λουκέτο.Δύο μαθητές, ο Σάββας και ο Κυριάκος, φοιτούν στην Ε’ τάξη