Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλη η μεγάλη προκήρυξη 7Κ/2014 του ΕΚΑΒ για 186 θέσεις τακτικού προσωπικού στην ειδικότητα «ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων».
Οι θέσεις κατανέμονται σε 29 υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας, από τις οποίες τις περισσότερες θέσεις με διαφορά -109 στο σύνολό τους- συγκεντρώνει η Κεντρική Υπηρεσία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην υπηρεσία του ΕΚΑΒ στην Κω κατανέμονται από τρεις θέσεις.
Η προκήρυξη προβλέπει την κάλυψη 131 γενικών θέσεων και 55 ειδικών θέσεων, οι οποίες θα καλυφθούν από μέλη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών.
Για τις περισσότερες απαιτείται επαγγελματική εμπειρία, η οποία αποδεικνύεται με τα κατάλληλα έγγραφα και αφορά τις 75 από τις 131 γενικές θέσεις και τις 32 από τις 55 ειδικές θέσεις. Επιπλέον, οι υποψήφιοι για 58 θέσεις θα πρέπει να διαθέτουν το προσόν της εντοπιότητας.
Στην ανάγκη αναπτυξιακής και αμυντικής ενίσχυσης των νησιών αναφέρθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, υπογραμμίζοντας στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου ότι οι νησιώτες αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της χώρας
Σε τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης συνέρχεται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 12:00 η Δημοτική Επιτροπή Κω, με έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση στο YouTube
Η Συντονίστρια ΠΕ Κω και Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου μιλάει στον Γιώργο Λιοδάκη για το πολιτικό της μέλλον, τα έργα στο νησί και τα σημαντικά ζητήματα της τοπικής επικαιρότητας
Στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω πραγματοποιήθηκε το Ιπποκρατικό Φόρουμ, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και την απόδοση του Όρκου του Ιπποκράτη από αριστούχους αποφοίτους Ιατρικών Σχολών
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας