Καταγγέλθηκε σήμερα το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Κω από συμπολίτη μας ότι άγνωστος δράστης παραβίασε την αποθήκη του και αφαίρεσε επαγγελματικές συσκευές-εξοπλισμό.
Ακόμα στο σημερινό δελτίο τύπου της Αστυνομίας γίνεται αναφορά στην σύλληψη 17 παράνομων μεταναστών χθες το απόγευμα στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω
Συγκεκριμένα πρόκειται για 14 υπηκόους Συρίας (13 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 2 παιδιά), 2 άνδρες υπήκοοι Αφγανιστάν και 1 υπήκοος Ιράκ οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.
Κείμενο του Νίκου Μυλωνά.
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.
Λόγω ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης.
Επεκτείνεται το μέτρο για δαπάνες έως 16.000 ευρώ σε εργασίες και υλικά ανακαίνισης - Μείωση φόρου έως 3.200 ευρώ τον χρόνο για πέντε έτη, με ηλεκτρονικές πληρωμές και νόμιμα παραστατικά