Ο Αργύρης Πλατέλλας, αδελφός του Βαγγέλη, δοκιμάστηκε από τους «Μπλε»
Στην Αγγλία για να δοκιμαστεί από την Μπέρμιγχαμ βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Αργύρης Πλατέλλας, αδελφός του Βαγγέλη Πλατέλλα της ΑΕΚ.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, μαζί με τον Γιώργο Λύρα, τον Δημήτρη Τζουμάκα από τη Λάρισα και τον Κύπριο τερματοφύλακα Γιώργος Σοφρωνίου, πέρασε από το μικροσκόπιο των «μπλε» και προπονήθηκε κάτι από τις οδηγίες του Γκάρι Ρόουετ.
Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι η ΑΕΚ είχε απορρίψει πρόταση της αγγλικής ομάδας για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.
aek365.com
Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση απολογισμού και συζητήθηκαν οι προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας. Ισχυρή η παρουσία της Δωδεκανήσου με οινοποιούς και οινολόγους από τα νησιά μας, συνοδευόμενοι από την ΑΝΔΩ.
Με μεγάλη συμμετοχή και θερμή ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025, στο Μουσείο Νεοελληνική Τέχνης Δήμου Ρόδου, η παρουσίαση των Πολιτιστικών Masterplans για τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: Ρόδος, Κως και Λέρος.