Ρεκόρ πόντων η Ανθή Χατζηγιακούμη στο NCAA!

Αθλητικα Κυριακή, 16η Νοεμβρίου 2014
Ρεκόρ πόντων η Ανθή Χατζηγιακούμη στο NCAA!
ΔΕΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ
Με το δεξί ξεκίνησε η νέα σεζόν για την Ανθή Χατζηγιακουμή και το πανεπιστήμιο της (Florida Gulf Coast University), νικώντας 88-75 το George Washington στην Alico Arena.

Μάλιστα, αυτή η νίκη συνδυάστηκε με ρεκόρ καριέρας στο NCAA για την Ανθή , που πέτυχε 17 πόντους ερχόμενη από τον πάγκο. Με πολλές διεισδύσεις βοήθησε την ομάδα της να "τρέξει" ένα σερί 16-6 και να πάρει την νίκη.

Στο τέλος του αγώνα η Ανθή δήλωσε :"Ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή μου, που μου λέει συνέχεια να διεισδύω. Δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και σήμερα αισθανόμουν πολύ καλά. Μόλις επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές, έδωσα τα πάντα στην προετοιμασία, καθώς αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά σπουδών στο πανεπιστήμιο"

Τα στατιστικά της στον χτεσινό αγώνα :

##

Player

2π.

3π.

βολές

ριμπάουντ

Aσιστ

Λάθη

Κοψίματα

Κλεψίματα

Λεπτά συμμ.

13

CHATZIGIAKOUMI,Anthi

5/6

2/5

1/3

3

1

3

1

1

21

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
14 °C
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 12:40ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency