Αναβλήθηκαν οι δίκες Μανούση και Ζαχαρίου.

Πολιτικη Πέμπτη, 13η Νοεμβρίου 2014
Αναβλήθηκαν οι δίκες Μανούση και Ζαχαρίου.
Aναβλήθηκαν και οι δύο προγραμματισμένες δίκες, με επίκεντρο τη θορυβώδη αντιδικία του εφοπλιστή κ. Φώτη Μανούση, με τον πρώην υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλη Παυλίδη και άτομα του περιβάλλοντός του.
Για την 4η Μαΐου 2015 αναβλήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών επί κακουργημάτων, η εξέταση της υπόθεσης με κατηγορούμενο για εκβίαση κατ' επάγγελµα και συνήθεια κατ' εξακολούθηση του εφοπλιστή, τον άλλοτε στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτη Ζαχαρίου.
Για την 4η Φεβρουαρίου 2015 αναβλήθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου η εξέταση της υπόθεσης με κατηγορούμενο για ψευδή ανωμοτί κατάθεση κατ' εξακολούθηση τον κ. Μανούση μετά από μήνυση του πρώην δημοτικού συμβούλου και στενού συνεργάτη του πρώην Υπουργού κ. Τσαμπίκου Τριομμάτη.
Ο κ. Τριομμάτης είχε υποβάλει συγκεκριμένα την 6η Απριλίου 2009 μήνυση σε βάρος του κ. Μανούση, την οποία είχε ανακοινώσει και ενώπιον της Βουλής ο πρώην Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα υποστήριξε δημόσια αλλά και σε ανωμοτί καταθέσεις που έδωσε ο εφοπλιστής, σχετικά με την πολύκροτη πλέον υπόθεση της "μίζας" των 7.500 ευρώ.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ένωση Ξενοδόχων Κω: Διαμαρτυρία για την παράνομη εγκατάλειψη αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε προαύλιους χώρους ξενοδοχείων
Ένωση Ξενοδόχων Κω: Διαμαρτυρία για την παράνομη εγκατάλειψη αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε προαύλιους χώρους ξενοδοχείων

Την έντονη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό της εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Κω για το συνεχιζόμενο φαινόμενο εγκατάλειψης αδέσποτων ζώων στους προαύλιους χώρους των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού

agios-artemios-kos-2.jpg
Εορτάστηκε με μεγαλοπρέπεια η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Με δοξολογίες σε ιερούς ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου εορτάστηκε η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

dsc_6521.jpg
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κω για την Παιδεία

Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, μαθητές και σωματεία

deuakl.webp
Διακοπή υδροδότησης λόγω ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης στην πόλη της Κω - Δείτε τις περιοχές

Προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Κω, πραγματοποιείται σήμερα διακοπή υδροδότησης σε συγκεκριμένες περιοχές από τις 10:00 έως τις 13:00

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
21 °C
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 12:34ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας