Πρώτη φορά στα χρονικά του Δημοτικού Συμβουλίου, η συνεδρίασή του ματαιώνεται λόγω έλλειψης απαρτίας...
Ο ευτελισμός των θεσμών είναι, χωρίς καμία αμφισβήτηση, μοναδικός, σε όλη τη χώρα.
Η εικόνα δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας να προσπαθούν κυριολεκτικά να δραπετεύσουν τελευταία στιγμή από την αίθουσα του ΔΣ για να μην επιτευχθεί απαρτία, αποτελεί ντροπή για την δημοκρατία και την αυτοδιοίκηση.
Η δικαιολογία της καθυστερημένης προσέλευσης των συμβούλων της μειοψηφίας δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι στα μεγάλα εσωπαραταξιακά προβλήματα της δημοτικής αρχής.
Η επιλεγμένη απουσία συγκεκριμένων συμβούλων του κ. Καίσερλη δεν του άφηνε περιθώρια εγκρίσεων των θεμάτων που είχε στην ημερήσια διάταξη.
Έτσι ο ίδιος έδωσε την εντολή να “δραπετεύσουν” από πόρτες, μπαλκόνια και παράθυρα οι “πιστοί του” δημοτικοί σύμβουλοι ώστε να μην υπάρξει απαρτία.
Φαίνεται, κάθε μέρα που περνάει, ότι η τακτική αυτή θα εδραιώνεται όλο και περισσότερο προκειμένου να ισοπεδωθούν τα πάντα για να ξεπερνά τις δυσκολίες ο κ. Καίσερλης.
Δυστυχώς για όλους μας ο “πάτος του βαρελιού” είναι ακόμα πολύ βαθιά...
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τι αναφέρει η επιχείρηση!
Κείμενο του Κώστα Καΐσερλη!
Από τις 11:00 έως τις 13:00!
Στο ίδιο και χειρότερο έργο θεατές ένα χρόνο μετά