Στις 6-11-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 10 υπήκοοι Συρίας (8 άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Στις 06-11-2014 το πρωί συνελήφθησαν στους Λειψούς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λειψών 22 υπήκοοι Συρίας (17 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) και 27 υπήκοοι Σομαλίας (16 άνδρες και 11 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''
Δείτε τις περιοχές.
Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.