Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδηγια την σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Πολιτικη Παρασκευή, 17η Ιουνίου 2011
Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδηγια την σύνθεση της νέας κυβέρνησης

mika

«Ο σημερινός ανασχηματισμός φαίνεται πως είναι το αποτέλεσμα της χθεσινής ανούσιας ψυχανάλυσης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Χρειάστηκαν δυο μέρες θεατρικών παραστάσεων και δηλώσεων για να αναβαπτισθεί ο κ. Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Και βέβαια, χρειάστηκαν δύο μέρες για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ, το «όλον» ΠΑΣΟΚ, κλπ.

Και μια παρατήρηση, δείγμα της ανυποληψίας και αναξιοπιστίας του κ. Παπανδρέου. Ο κρίσιμος τομέας της Ναυτιλίας, ο οποίος, μέσω της ακτοπλοΐας, επηρεάζει το νησιωτικό μας χώρο, ξαναμπαίνει σε περιπέτειες.

Θυμίζω, απλώς, ότι στον προηγούμενο ανασχηματισμό η ίδρυση Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων είχε χαρακτηριστεί από τον κ. Παπανδρέου ως ένα μεγάλο βήμα.

Από σήμερα, αυτό το βήμα παραμένει μετέωρο και μένει χαραγμένο στη μνήμη μας ως ένα κλασικό δείγμα πολιτικής εξαπάτησης αλλά και ουσιαστικής άγνοιας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τις ζωτικές ανάγκες των κατοίκων των νησιών μας.

Ο συγκεκριμένος ανασχηματισμός είναι βέβαιο ότι εξυπηρετεί τις ανάγκες του ΠΑΣΟΚ. Είναι, όμως εξίσου βέβαιο, ότι δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της χώρας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 1:30ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency