Θα πωληθεί το πλωτό Πολυϊατρείο «ΔΕΛΦΙΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Κοινωνια Τρίτη, 7η Οκτωβρίου 2014
Θα πωληθεί το πλωτό Πολυϊατρείο «ΔΕΛΦΙΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Χθες ημέρα Δευτέρα 6-10-2014 και ώρα 14:30 στα γραφεία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ», επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 12, συνήλθε μετά από πρόσκληση του προέδρου σε τακτική συνεδρίαση το Δ.Σ της Εταιρείας, με θέμα την λήψη απόφασης για την εκποίηση- πώληση του πλωτού Πολυϊατρείου «ΔΕΛΦΙΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Επειδή το πλωτό Πολυϊατρείο έχει χαρακτηριστεί ως μη αξιόπλοο, από έκθεση ειδικού πραγματογνώμονα, και επειδή η συνέχιση της παραμονής του στη μαρίνα Μαντρακίου εγκυμονεί κινδύνους για τα παρακείμενα σκάφη και υπάρχει κίνδυνος βύθισης του, τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν ομόφωνα να προβούν στην εκποίηση – πώληση του.
Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» θα προβεί σε ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό που θα δημοσιοποιηθεί στο τοπικό τύπο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 12:21ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency