Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Κω για την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (ρούχα,κουβέρτες κ.λ.π.) για 250 λαθρομετανάστες περίπου που κρατούνται αυτή την στιγμή στο ξενοδοχείο Albatros στο Ψαλίδι (απέναντι από το εστιατόριο Blue Ocean).
Πρόκειται για παράνομους μετανάστες που συνελήφθησαν χθες έξω από Νίσυρο αλλά και από Κω.Ανάμεσα τους υπάρχουν πάνω από 50 παιδιά και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Κω επικοινωνώντας μαζί μας απευθύνει έκκληση σε όποιο συμπολίτη μας μπορεί να βοηθήσει.
Ανακοίνωση και από την Λέσχη 4χ4 Κω.
Η Λέσχη 4Χ4 κάνει έκκληση σε όλους τους συνανθρώπους μας να προσφέρουν είδη ιματισμού και κλινοσκεπάσματα για τις ανάγκες των πολυάριθμων προσφύγων που έχουν φτάσει στο νησί μας
Μη ξεχνάμε ότι συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς και γυναικόπαιδα.Αρα γίνονται δεκτά και ανάλογα ρούχα
Τα μέλη της Λέσχης, θα παραλαμβάνουν τα προσφερόμενα είδη από τον χώρο σας.(ακόμα και σε Κέφαλο,Καρδάμαινα,Αντιμάχεια,Ζηπάρι,Πυλί)
Τηλ. επικοινωνίας: 6932023353
O Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, επισκέφθηκε τη Λέρο.
''Το ψέμα είναι Ανανδρία γι αυτό δεν αντέχει στον χρόνο.. !!''
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
''Όταν ο νους του ανθρώπου δεν χωρά κάτι τόσο τραγικό... ''