Κίνηση ανθρωπιάς.Ο αρχι-σεφ του ξενοδοχείου DIMITRA & οι συνεργάτες του μάζεψαν χρήματα για τις ελλείψεις του δημοτικού στο Καστελόριζο.

Κοινωνια Παρασκευή, 26η Σεπτεμβρίου 2014
Κίνηση ανθρωπιάς.Ο αρχι-σεφ του ξενοδοχείου DIMITRA & οι συνεργάτες του μάζεψαν χρήματα για τις ελλείψεις του δημοτικού στο Καστελόριζο.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι ο Αρχι-σεφ κ. Γιώργος Φραντζής και οι συνεργάτες του στην κουζίνα του ξενοδοχείου Dimitra Beach Resort στον Άγιο Φωκά,οι οποίοι συγκέντρωσαν χρήματα για την ενίσχυση του 3/Θ Δημοτικού Σχολείου Μεγίστης,καθώς οι ελλείψεις που υπάρχουν δυσκολεύουν το έργο των δασκάλων αλλά και των λιγοστών μαθητών οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες έχουν ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά.

Αξίζει φυσικά να αναφερθούμε και στο βιβλιοπωλείο ΕΚΦΡΑΣΗ και στον κ Γιώργο Ποταμούση για την στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Στην φωτογραφία εκ δεξιών ο Αρχι-σεφ Γιώργος Φραντζής δίπλα στον συνεργάτη του Δημοσθένη Πίτση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
32 °C
Κυριακή, 29 Ιουνίου 6:51ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency