ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: "Περίπατος ζωής" στην Καρδάμαινα την Κυριακή 28/9.

Κοινωνια Τετάρτη, 24η Σεπτεμβρίου 2014
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ:
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο σύλλογος «Άντε γεια στον καρκίνο» διοργανώνει τον καθιερωμένο «Περίπατο Ζωής» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 στην Καρδάμαινα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Helona Resort, Lakitira Hotels.

Στις 16.00 μ.μ. θα υπάρχουν λεωφορεία στην πιάτσα ταξί στην Καρδάμαινα, που θα μεταφέρουν τους συμμετέχοντες στο σημείο εκκίνησης. Τιμή συμμετοχής 10 € με δώρο αναμνηστικό μπλουζάκι του συλλόγου.

Για άλλη μία φορά τα έσοδα θα διατεθούν στην αναβάθμιση του χώρου περίθαλψης των καρκινοπαθών του νοσοκομείου της Κω.

Στον τερματισμό θα γίνει η κλήρωση της πλούσιας λαχειοφόρου μας, που μπόρεσε να πραγματοποιηθεί χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά των συμπολιτών μας.

Φoρέστε λοιπόν τα πιό άνετα παπούτσια σας, πάρτε την παρέα σας κι ελάτε να περπατήσουμε όλοι μαζί κατά του καρκίνου και υπέρ της ζωής!

Σας περιμένουμε

το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Τετάρτη, 20 Αυγούστου 9:02ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency