ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΚΩ.
Ο Εκπρόσωπος, Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ πραγματοποίησεσήμερα (02/09/2014) επίσκεψη στην Κω, στα πλαίσια διήμερηςπεριοδείαςτου σε Λέρο και Κω.
Ο κ. Κουίκσυναντήθηκε με τον νέο Λιμενάρχη κ. Μισπίνα και ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν το Λιμεναρχείο Κω. Ο Λιμενάρχης ανέφερε ως κορυφαίαζητήματα την οικονομική στενότητα του λιμεναρχείου και την διαχείρηση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος, που ολοένα και αυξάνεται.
Αμέσως μετά, ο Τέρενς Κουίκ πραγματοποίησε μια σύντομη επίσκεψη στην αγορά του νησιού και συνομίλησε μεκαταστηματάρχες και διερχόμενους, ενώ ενθουσιάστηκε από την υπερμεγέθη σημαία που έχει αναρτήσει στο μπαλκόνι του ο κ. Ζωγραφάκης.
Στην διάρκεια της επίσκεψής του, οκ. Κουίκ συνοδευόταν από την συντονίστρια Κω Αύρα Βογιατζή και μέλη του Κινήματος, από τους οποίους ζήτησε και ενημερώθηκε και για τα προβλήματα του νοσοκομείου Κω.
.
Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής
Αγιαννίδης Κώστας
Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας.
Δελτίο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου!
Το Σάββατο 5 Ιουλίου, στις 20:00, το Ammos Beach Bar!
Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Πυλί της Κω