Η πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος του ''Οράματος'' Ιωάννα Ρούφα θα εκπροσωπήσει αύριο την παράταξη της στην συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων με τον Δήμαρχο Κω Γιώργο Κυρίτση.
Την απόφαση την πήρε η ολομέλεια του Οράματος την Κυριακή μετά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε.Πάντως τις επόμενες ημέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην παράταξη μετά την παραίτηση του κ. Νικηταρά ο οποίος ήταν και το ''φαβορί'' για την θέση του επικεφαλής της παράταξης.
Δείτε και το δελτίο τύπου του Οράματος
Κύριε Δήμαρχε,
Σε απάντηση της επιστολής-πρόσκλησης με θέμα: «Συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων» σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας της παράταξης, Όραμα Κίνημα Πολιτών Κω, θα παραστεί η Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα Ρούφα.
Προσερχόμαστε με ένδειξη καλής πρόθεσης, καίτοι καμιά εισήγηση επί των θεμάτων της επικείμενης συνάντησης δεν λάβαμε.
Το Γραφείο Τύπου
Ανείπωτος ο πόνος μας, μα και βαθιά η περηφάνια για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αλκιβιάδη, για τον δικό μας Άνθρωπο.
Έκκληση του εκπαιδευτικού προς την πολιτεία να βρεθεί παιδί για να φοιτήσει στην Α’ τάξη του Δ.Σ. ώστε να μην έχει την τύχη του σχολείου των Αρκιών και κινδυνεύσει με λουκέτο.Δύο μαθητές, ο Σάββας και ο Κυριάκος, φοιτούν στην Ε’ τάξη