Επιτυχίες των Κώων Αθλητών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών-Αθλητριών ΣΜΥΡΝΗ 2014.ΦΩΤΟ

Αθλητικα Κυριακή, 31η Αυγούστου 2014
Επιτυχίες των Κώων Αθλητών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών-Αθλητριών ΣΜΥΡΝΗ 2014.ΦΩΤΟ
ΘΕΜΑ: « Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών-Αθλητριών ΣΜΥΡΝΗ 2014 – Επιτυχίες Κώων Αθλητών- Επιστροφή Αθλητών. »

Επέστρεψε η Αποστολή των Κώων Αθλητών από την Τουρκία που συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Στίβου , στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών- Αθλητριών « ΣΜΥΡΝΗ 2014».

Η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε 8 Χρυσά Μετάλλια – 8 Ασημένια Μετάλλια- 10 Χάλκινα Μετάλλια και κατέλαβε την 18η θέση σε σύνολο 38 Ευρωπαϊκών χωρών.

Οι Δωδεκανήσιοι αθλητές τίμησαν το Εθνόσημο με την αγωνιστικότητα τους και το ήθος τους , Άξιοι Πρεσβευτές του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού.

Η Σημαία του Συλλόγου μας , ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ Μ 85 , κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 400 μέτρων κάνοντας Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ στην κατηγορία του , το Χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα και το Χάλκινο Μετάλλιο στα 100 μέτρα.

Ο Πολυνίκης Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας Ιμπραήμ Φαναρτζής Μ40 , κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στη Σφαιροβολία.

Ο Βαλκανιονίκης Πρωταθλητής μας , Δημήτριος Πικιώνης Μ55 κατέλαβε την 9η Θέση στον Τελικό του Τριπλούν.

Οι Βαλκανιονίκες Πρωταθλητές μας , Νικόλαος Χατζηνικολάου Μ45 και Στέργιος Χατζηστέργου Μ45 συμμετείχαν στους ημιτελικούς των 200 μέτρων.

Οι Πρωταθλητές μας , με τις μεγάλες τους νίκες τίμησαν την Πατρίδα μας και έκαναν όλους τους Έλληνες περήφανους .

Η συμμετοχή και η προσπάθεια των Κώων Αθλητών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο εκδότη και δημοσιογράφο Ιωάννη Ιωαννίδη , αγαπημένο φίλο μας και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος
Σ.Ε.Β.Α.Σ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»
Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250818_125005_copy_1600x1200.jpg
Κραυγή αγωνίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κω για να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της περιοχής

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.

stighmiotipo-othonis-2025-08-18-094233.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Χαλήλ Τλε

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2:48ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency