Έρχονται μεγάλες αλλαγές στις υπηρεσίες του Δήμου Κω.Στόχος η δημιουργία ενός δήμου υψηλών ταχυτήτων.

Πολιτικη Τετάρτη, 27η Αυγούστου 2014
Έρχονται μεγάλες αλλαγές στις υπηρεσίες του Δήμου Κω.Στόχος η δημιουργία ενός δήμου υψηλών ταχυτήτων.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ο Γιώργος Κυρίτσης θέλει να γίνει εμφανής η διαφορά με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προσπαθήσει να αλλάξει είναι οι υπηρεσίες του Δήμου Κω αλλά και η αξιοποίηση των εργαζομένων.

Μιλώντας με στελέχη της Δύναμης Αλλαγής μας ξεκαθάρισαν πως οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στις δημοτικές υπηρεσίες θα είναι μεγάλες με στόχο τη δημιουργία ενός δήμου υψηλών ταχυτήτων έτσι ώστε να εξυπηρετείται ο πολίτης με τον καλύτερο τρόπο.

Βέβαια να σημειώσουμε πως ,όπως τονίζουν οι στενοί συνεργάτες του Γ. Κυρίτση,θα υπάρξει πρώτα διαβούλευση με τις παρατάξεις και τους εργαζόμενους και μετά η πρόταση για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών θα περάσει από το δημοτικό συμβούλιο,έτσι ώστε να ψηφιστεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2:12ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency