Στο ιδιαίτερα βαρύ φορτίο ευθυνών λόγω της βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που θα κληθεί να σηκώσει και να διαχειριστεί το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο καλείτε συνάμα να καταστήσει το Δήμο της Κω βασικό άξονα αντίστασης του Κωακού λαού απέναντι σε μια πολύπλευρη επίθεση στην ανθρώπινη ζωή, τα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα, τις κατακτήσεις δεκαετιών.
Γνωρίζουμε πως οι εποχές είναι δύσκολες, και πρέπει τεράστια εμπόδια και δυσκολίες να μετατραπούν σε ελπίδες και προοπτική.
Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, για όλες τις επιλογές που δίνουν λύσεις στα πολλαπλά προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας.
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο άξια και δημιουργική θητεία
Δημήτρης Γάκης
Βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, Γιώργος Πατούλης, απαντά σε δημοσίευμα για την παρουσία του στην Ιπποκρατική Εβδομάδα στην Κω, κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες και επιφυλασσόμενος για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του
Με αφορμή τη συζήτηση στην Κω για τη διανομή φυλλαδίων της ΚΝΕ έξω από σχολείο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως η ειρηνική διαμαρτυρία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα
Την έντονη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό της εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Κω για το συνεχιζόμενο φαινόμενο εγκατάλειψης αδέσποτων ζώων στους προαύλιους χώρους των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού
Με δοξολογίες σε ιερούς ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου εορτάστηκε η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας