Το μπάρ του “Μπάμπη” στην Κάλυμνο στα 10 καλύτερα beach bar του κόσμου

Τουρισμος Τρίτη, 5η Αυγούστου 2014
Το μπάρ του “Μπάμπη” στην Κάλυμνο στα 10 καλύτερα beach bar του κόσμου
Σύμφωνα με το CNN, στη θεαματική λίστα των δέκα καλύτερων beach bars στον Πλανήτη Γή- και συγκεκριμένα στην πέμπτη θέση παγκοσμίως- περιλαμβάνεται και το , «Μπάρ του Μπάμπη», στην Κάλυμνο

Το beach bar του Μπάμπη είναι μια ολοζώντανη γεμάτη δραστηριότητα τοπική κυψέλη, που μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό στο καθόλου κοσμοπολίτικο νησί της Καλύμνου.
Ο Μπάμπης και η οικογένειά του μπορούν να προσφέρουν ό,τι θελήσει η ψυχή αυτού που κάνει διακοπές και βρίσκεται στην παραλία Μυρτιές.

Μπορείτε να κολυμπήσετε στην παραλία, να φάτε ένα πλούσιο ελληνικό πρωινό, να συνδεθείτε δωρεάν στο Internet, να δοκιμάστετ πολλές διαφορετικές μπύρες, να απολαύσετε τον ύπνο σας στις ξαπλώστρες μακριά από τον θόρυβο, να επιβιβαστείτε σε μια βάρκα για να κάνετε βόλτα στο νησί της Τελένδου και να μαγευτείτε από το ηλιοβασίλεμα, που θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά της Μεσογείου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-10-29-194122.png
Γιάννης Παππάς: Η Δημόσια Υγεία αναβαθμίζεται. Το νέο Νοσοκομείο Κω σύμβολο μιας πολιτικής με πράξεις

H oμιλία του Βουλευτή, στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Υγείας: «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας».

stighmiotipo-othonis-2025-10-29-183823.png
Ο Ασκληπιός στον Υμηττό

Η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 7:22ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency