Εριξε άγκυρα στο λιμάνι της Σκοπέλου όπου τα πελώρια ψάρια έγιναν πόλος έλξης τουριστών οι οποίοι έσπευσαν να τα φωτογραφίσουν και να βάλουν τα χέρια τους ανάμεσα στα τεράστια σαγόνια τους και τα κοφτερά τουςδόντια.
Τελικά, σύμφωνα με την efimerida-sporades.blogspot.gr, η πραμάτεια του ψαρά Δρόσου κατέληξε στο εστιατόριο «Η κουζίνα της Κυρατσώς» στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου. Εκεί, η Κυρατσώ μαγείρεψε τους βλάχους στιφάδο.
Πηγή φωτό: Eurokinissi
Η δήλωση του Σταμάτη Καμπουράκη.
''Διανοίξαμε, για πρώτη φορά, άλλους δύο νέους δρόμους διαφυγής.''
H ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.