Ο Γκίλμουρ στη Λίνδο
Η βίλα της Λίνδου αποτελείται από 6 ξεχωριστά διαμερίσματα και διαθέτει συνολικά 9 υπνοδωμάτια, μέσα σε ένα κατάφυτο οικόπεδο 10 στρεμμάτων. Διαθέτει μια τεράστια πισίνα 120 τ.μ. και βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο της Λίνδου, 5 λεπτά από την παραλία.
Το εσωτερικό του σπιτιού είναι διακοσμημένο με βαριά ξύλινα έπιπλα και χρυσά αντικείμενα, ενώ οι εξωτερικοί χώροι θυμίζουν εξωτικό ξενοδοχείο.
Η αγγελία πώλησης αναφέρει ότι η βίλα έχει σχεδιαστεί με μοναδικό στυλ art deco και ας σημειωθεί ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ρινάλντο ενδιαφέρθηκε να την αγοράσει, έχοντας μείνει καταγοητευμένος κατά το ταξίδι του στο μαγεμένο νησί με την Ιρίνα Σάικ, πριν από μία εβδομάδα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο συγκεκριμένο σπίτι ο κιθαρίστας εμπνεύστηκε πολλά από τα μουσικά κομμάτια του συγκροτήματος. Μάλιστα το 2006 ηχογράφησε εκεί το δίσκο“On an Island”.
Η απάντηση του Πέτρου Πετρή στη Διοίκηση του ΔΗΡΑΣ.
Θα καλυφθούν τρεις θέσεις μόνιμου προσωπικού στο ΕΚΑΒ Κω.
Το Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π.).
Απάντηση της Διοίκησης του ΔΗΡΑΣ ΚΩ (Δημοτικού Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού Κω)