ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Φήμες λένε πως αν δεν ποστάρει πολιτικός φωτογραφίες στο Facebook, η φωτιά αναζωπυρώνεται. Πάλι καλά που το ξέρουν στην Κω. Μην αγχώνεστε στο Ψαλίδι...

3η Αμφικτυονία Εταιρειών και Συλλόγων Ιστορίας Ιατρικής και Ηθικής - Δεοντολογίας στην Κω

Κοινωνια Παρασκευή, 3η Ιουνίου 2011
3η Αμφικτυονία Εταιρειών και Συλλόγων Ιστορίας Ιατρικής και Ηθικής - Δεοντολογίας στην Κω
Η 3η Αμφικτυονία Εταιρειών και Συλλόγων Ιστορίας Ιατρικής και Ηθικής-Δεοντολογίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κω το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος από τις 10 έως και τις 13 Ιουνίου του 2011.

Το Διεθνές Ιπποκρατείο Ίδρυμα Κω, διοργανώνει την Αμφικτυονία με σκοπό τη γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των διαφόρων Συλλόγων, Εταιρειών και Πανεπιστημιακών Τμημάτων, την ανταλλαγή απόψεων, την άμιλλα και την καλοπροαίρετη φιλική κριτική θεώρηση των συμπερασμάτων νέων και παλαιών φίλων της Ιατρικής και της Ηθικής-Δεοντολογίας.

Η 3η Αμφικτυονία έχει σαν θέμα “Ιπποκρατική Ιατρική – Χθες, Σήμερα, Αύριο - Θεραπευτές Θεοί και Άγιοι, Ασκληπιεία” ενώ θα αναπτυχθούν θέματα όπως

Ιπποκρατική Ιατρική: Χθες-Σήμερα-Αύριο (Προ-Ιπποκρατική, Ιπποκρατική, Ελληνιστική, Βυζαντινή και Νεώτερη Ιατρική)

Θεραπευτές θεοί και Άγιοι

Ασκληπιεία από Ιατρικής και Αρχαιολογικής Πλευράς

Ηθική και Δεοντολογία

Φαρμακευτικά Φυτά

Ιστορία Φαρμακολογίας και Φαρμάκων

Αγιάσαντες Ιατροί

Ιατρικά Αναθήματα

Ιατρικά Παλαίτυπα

Ιατρική Φιλατελία

Ιατρική Διαφήμιση

Ιατρικά Εργαλεία

Το πολύ ενδιαφέρον αυτό Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί στο νησί του Ιπποκράτη, την Κω, στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, ενώ οι ομιλίες θα είναι στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Αρκετά τμήματα πανεπιστημιακών σχολών ελληνικών πανεπιστημίων, σύλλογοι, ιατρικές εταιρείες, όμιλοι φίλων, μορφωτικοί σύλλογοι κλπ συνεργάζονται για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου, ενώ ομιλητές θα είναι διαπρεπείς επιστήμονες του πανεπιστημιακού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, στρατιωτικοί ιατροί, φαρμακοποιοί καθώς και αρχαιολόγοι.

Στη διάρκεια της Αμφικτυονίας θα αναρτηθούν επίσης ανακοινώσεις ενώ θα πραγματοποιηθεί εκδρομή των συνέδρων στη γειτονική νήσο Κάλυμνο και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό και στο Ναυτικό μουσείο Καλύμνου.

Φυσικά οι συμμετέχοντες στις εργασίες της Αμφικτυονίας θα περιηγηθούν επίσης στον Ιπποκράτειο Κήπο και στο Μουσείου του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω (Δ.Ι.Ι.Κω).

odigossynedrion

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Δευτέρα, 9 Ιουνίου 1:05ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency