Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην Κω για το 40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»
Η Οργάνωση Βάσης Κω της ΚΝΕ διοργανώνει τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το 40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών.
Το τουρνουά μπάσκετ, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Ιουλίου και θα κλείσει την Κυριακή 20 Ιουλίου με τους ημιτελικούς και τον τελικό, ανοίγει σειρά πολύμορφων προφεστιβαλικών εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιηθούν στο νησί της Κω και θα κορυφωθούν με το κεντρικό φεστιβάλ το Σάββατο 30 Αυγούστου, στο Πάρκο Ξενία.
Με αυτή τη κινητοποίηση η Οργάνωση Κω της ΚΝΕ, καλεί τους νέους να οργανώσουν την αντεπίθεση για τη συνολική ρήξη και ανατροπή αυτού του συστήματος, του καπιταλιστικού, που είναι η βαθιά αιτία της δημιουργίας της εξάρτησης από τα ναρκωτικά, της ακραίας μορφής αλλοτρίωσης του ανθρώπου από τον εαυτό του και την κοινωνία.
Καλεί τους νέους να πάρουν θέση στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, για μια κοινωνία όπου κουμάντο θα κάνει ο λαός, οι εργαζόμενοι. Να πουν όχι στους ψεύτικους παραδείσους και στη φυγή σε ατομικούς δρόμους. Να πουν όχι σε όλα τα ναρκωτικά. Να παλέψουν για ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις.
Το τουρνουά μπάσκετ, με κεντρικό σύνθημα «Βάζουμε Τρίποντο Ζωής! Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά!», θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μπάσκετ του 2ου Γενικού Λυκείου Κω. Οι νέοι που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν με την Οργάνωση Βάσης Κω της ΚΝΕ και στα τηλέφωνα 697.099.4079 & 694.606.4239.
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας