Αυθαίρετες και παράνομες «επεμβάσεις» ακόμα και σε υδρομετρητές της ΔΕΥΑΚ, για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός, έχουν καταστήσει προβληματική την άρδευση στην περιοχή της Λίμνης και στον κάμπο Πυλίου.
Αποτέλεσμα των παρεμβάσεων αυτών είναι η ελλιπής υδροδότηση δύο σημαντικών αγροτικών περιοχών του νησιού μας, των κάμπων Ασφενδιού και Πυλίου.
Στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου προέβησαν σε επανειλημμένους ελέγχους και αυτοψίες μετά από παράπονα και αναφορές αγροτών και καταναλωτών, διαπιστώνοντας ακόμα και την τοποθέτηση παράνομης αντλίας για την υποκλοπή μεγάλων ποσοτήτων νερού, με αποτέλεσμα την ανεπαρκή υδροδότηση από το Αρδευτικό Δίκτυο της Λίμνης Πυλίου.
Ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς, μετά τη διαπίστωση αυτή και παρά τις συστάσεις, προκειμένου να προστατευθεί το σύνολο των συμπολιτών μας των παραπάνω περιοχών, στα πλαίσια της νομιμότητας, θα προσφύγει άμεσα στα αρμόδια όργανα (εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κω).
Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος καλεί όσους έχουν προβεί σε κατασπατάληση του πολύτιμου αγαθού που είναι το νερό, χρησιμοποιώντας παράνομες μεθόδους και δημιουργώντας πρόβλημα στους συνδημότες μας αγρότες, αλλά και άλλους καταναλωτές να επαναφέρουν ΑΜΕΣΑ σε νόμιμη κατάσταση τις συνδέσεις τους.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, Γιώργος Πατούλης, απαντά σε δημοσίευμα για την παρουσία του στην Ιπποκρατική Εβδομάδα στην Κω, κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες και επιφυλασσόμενος για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του
Με αφορμή τη συζήτηση στην Κω για τη διανομή φυλλαδίων της ΚΝΕ έξω από σχολείο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως η ειρηνική διαμαρτυρία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα
Την έντονη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό της εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Κω για το συνεχιζόμενο φαινόμενο εγκατάλειψης αδέσποτων ζώων στους προαύλιους χώρους των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού
Με δοξολογίες σε ιερούς ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου εορτάστηκε η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας