Περπατώντας το Σάββατο από το σπίτι μου στην πλατεία Ελευθερίας για την συγκέντρωση αγανακτισμένων πολιτών και περνώντας έξω από την δημοτική αστυνομία υπάρχει ένα κοντέινερ για τα σκουπίδια(αφόρητη η μυρωδιά).
Συνεχίζοντας στην γωνία Κολοκοτρώνη και 25 Μαρτίου άλλο κοντέινερ με χειρότερη ακόμη μυρωδιά(δεν πρέπει να φροντίσουν να τα πλύνουν);
Χθες το απόγευμα πήγα με έναν φίλο μου και τη μικρή του κόρη στη παιδική χαρά Πασσανικολάκη,έλεος σχεδόν όλα διαλυμένα,πως να παίξει το μικρό παιδί;Δεν θέλαμε να τραυματιστεί από τις διαλυμένες κούνιες και τσουλήθρες και φύγαμε.
Ας κάνει κάτι ο Δήμος μας,συνεργεία και καθαριότητος και συντηρήσεως έχει.Κρίμα για μας και τους επισκέπτες μας να αναπνέουν με αυτή την δυσοσμία και να κινδυνεύουν τα μικρά παιδιά παίζοντας.
Ευχαριστώ
Δημοσθένης Δρόσος
Δείτε τις περιοχές.
Δείτε την ανακοίνωση του Δωδεκανήσιου Βουλευτή
Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν.
Στον Θερινό Κινηματογράφο "ΟΡΦΕΑ"