Με αεροσκάφος C-130 μεταφέρθηκαν στην Αθήνα 3 έγκυες από Κω & Σαντορίνη.

Κοινωνια Παρασκευή, 16η Μαΐου 2014
Με αεροσκάφος C-130 μεταφέρθηκαν στην Αθήνα 3 έγκυες από Κω & Σαντορίνη.
Τρεις εγκύους που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης μετέφερε τα ξημερώματα στην Αθήνα, από την Κω και τη Σαντορίνη, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας αργά χθες το βράδυ με πρώτο προορισμό την Κω απ' όπου παρέλαβε 18χρονη έγκυο με πιθανό πρόωρο τοκετό.

Στη συνέχεια το C-130 κατευθύνθηκε στη Σαντορίνη για να παραλάβει μία 25χρονη έγκυο με λοίμωξη του ουροποιητικού και μια 31χρονη με ρήξη θυλακίου.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Ελευσίνα στις 3 τα ξημερώματα απ' όπου οι έγκυοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η αερομεταφορά των εγκύων στην Αθήνα έγινε μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
penthos1_fa_new.png
Βαρκάς Θεοδόσης: Για τον Βασίλη Γιαννακάκη…

''Όταν ο νους του ανθρώπου δεν χωρά κάτι τόσο τραγικό... ''

stighmiotipo-othonis-2025-06-27-185044.png
Συνάντηση των ενδιαφερομένων μερών του ευρωπαϊκού έργου TAAS διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στο πλαίσιο του 3ου Stakeholders Meeting του ευρωπαϊκού έργου TAAS – Serving Digital Transformation in Tourism, που πραγματοποιήθηκε χθες 26 Ιουνίου 2025 στη Ρόδο, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέδειξε ως κορυφαία προτεραιότητα την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων στον τουριστικό τομέα. 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Σάββατο, 28 Ιουνίου 4:50ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency