ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
ΤΟ Chef's Club Δωδεκανήσου και Κυκλάδων επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Κω, την κα. Ντίνα Νικολάου και το ξενοδοχείο Horizon για την συμμετοχή τους στην προβολή της τοπικής κουζίνας.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παραγωγικές μονάδες του νησιού για την προσφορά τους και ειδικότερα:
1.Τους αμπελώνες Τριανταφυλλόπουλου
2.Τους αμπελώνες Β. Χατζηεμμανουήλ
3.Τους αμπελώνες Νίκου Μωρέ
4.Τις τυροκομικές μονάδες Βασιλειάδη και Γιάννου
5.Τα ελαιοτριβεία Παπαδημητρίου, Χατζηπέτρου και τον Κωακό Ελαιώνα
6.Την εταιρία εμφιάλωσης Γαλαθρή
7.Το ζαχαροπλαστείο Παράδοση
8.Τον Γιαννιώτικο φούρνο
9.Τις γυναίκες της Αίγλης
10.Την ΒΙΜΕΛ
11.Την κα. Ανθούλη Διονυσία «Μέλισσα»
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
''Όταν ο νους του ανθρώπου δεν χωρά κάτι τόσο τραγικό... ''
Δείτε τα θέματα!
Στο πλαίσιο του 3ου Stakeholders Meeting του ευρωπαϊκού έργου TAAS – Serving Digital Transformation in Tourism, που πραγματοποιήθηκε χθες 26 Ιουνίου 2025 στη Ρόδο, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέδειξε ως κορυφαία προτεραιότητα την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων στον τουριστικό τομέα.