Σήμερα τα ξημερώματα στα Κρητικά (κοντά στο σημείο του κέντρου ʼΑστρα), ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κρεμαστής και γαμπρός του ʼΑκη Δελαπόρτα, Αλέξανδρος Τζαφέρης, είχε τραγικό δυστύχημα με τη μηχανή του, που του στοίχισε τη ζωή.
Ο 29χρονος πατέρας δύο παιδιών επέστρεφε στο σπίτι του περίπου στις 4 το πρωί και για άγνωστους λόγους, η μηχανή του βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Το θλιβερό της υπόθεσης είναι πως η οικογένεια του ʼΑκη Δελαπόρτα και του Φοίβου γενικότερα, μετά ακριβώς από ένα χρόνο από το θάνατο του Φίλιππου Δελαπόρτα (πριν μερικές ημέρες έγινε το ετήσιο μνημόσυνο), επίσης από δυστύχημα στην Ανάβυσσο στην Αθήνα, «πνίγεται» και πάλι στη θλίψη.
rodiaki.gr
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας