Κατατάσσοντας την Κω στους σημαντικότερους προορισμούς του ο Γαλλικός tour operator VOYAMAR-AEROSUN και ο συνεργάτης του CRETAN HOLIDAYS διοργανώνουν το ετήσιο WORKSHOP RENCONTRES DES VOYAGES.
250 επαγγελματίες του τουρισμού που ασχολούνται με τις πωλήσεις GROUPS , θα βρίσκονται στο νησί μας από 24/04/ - 27/04/2014.
Σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο της Καρδάμαινας όπου φιλοξενούνται οι Γάλλοι πράκτορες , η CRETAN HOLIDAYS θα παρουσιάσει τον προορισμό , τα ξενοδοχεία και τις προοπτικές που προσφέρει η Κως στους επισκέπτες της.
Το WORKSHOP, RENCONTRES DES VOYAGES διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικούς προορισμούς. Πέρυσι είχε διοργανωθεί στην ΜΑΓΙΟΡΚΑ.
Ο Voyamar – Aerosun είναι απο τους πρώτους tour operators , που άνοιξαν τον προορισμό Κω στην Γαλλική αγορά το 2012, με πολύ καλά μέχρι τώρα αποτελέσματα και με σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης για το μέλλον.
H oμιλία του Βουλευτή, στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Υγείας: «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας».
Tην Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.